null

Kledingkast op maat laten maken

Bent u op zoek naar een kledingkast op maat? Een kast waar al uw kleding in past, maar die ook in uw interieur past? Schakel dan Ben Interieurbouw uit Breda in! Hij ontwerpt en realiseert uw ideale kledingkast. Alles is mogelijk: Kledingkasten met schuifdeuren, deuren, hangers, kledinglift, verlichting, lades en legplanken.

Kledingkast op maat & schuifdeurkast op maat

Wilt u een schuifdeurkast die precies past in uw kamer? Van muur tot muur bijvoorbeeld? Geen probleem. Ben Interieurbouw zorgt ervoor dat de kast tot op de millimeter past, de schuifdeuren soepel openen en sluiten en er heel veel praktische ruimte is. Precies zoals u dat wilt.

Kledingkast geheel aangepast aan uw wensen

Meubelmaker Ben kan de kledingkast helemaal afstemmen op uw interieur en uw voorkeuren. Of het nu gaat om een garderobekast voor in uw slaapkamer, op zolder, onder een schuine wand of in welke ruimte dan ook: Ben bouwt de ideale kast voor u. U kunt bovendien kiezen uit verschillende materialen zoals hout, gelamineerde plaatmaterialen, mdf, fineer, geschilderd of gespoten in de kleuren van uw keuze.

Kledingkast op maat Breda

Hieronder ziet u een aantal door Ben Interieurbouw vervaardigde kledingkasten.

Vrijblijvende offerte

Wilt u graag uw ideale kledingkast op maat met Ben Interieurbouw uit Breda bespreken? Neem dan contact op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Offerte aanvragen