null

Inloopkast op maat laten maken

Droomt u ook van prachtige inloopkast in uw slaapkamer en het heerlijke luxe gevoel dat het geeft? Heeft u de ruimte, dan is een inloopkast de ultieme kast op maat. Een inloopkast  voegt bovendien waarde toe aan uw huis. Onbetaalbaar? Zeker niet! Vraag Ben Interieurbouw uit Breda naar de mogelijkheden.

De inloopkast van uw dromen

Een inloopkast op maat kunt u laten samenstellen van de materialen die u wenst en de indeling die u prettig vindt. Met legplanken, kledingstangen, kledingliften, lades, schoenenrekken en verlichting; alles wat u nodig heeft om uw garderobe zo mooi en effectief mogelijk op te bergen. Ben Interieurbouw denkt graag met u mee, ontwerpt en realiseert de inloopkast van uw dromen.

Uw eigen ontwerp wordt werkelijkheid

Ben Interieurbouw maakt graag een afspraak om de ruimte waar de inloopkast moet komen te bekijken. U krijgt dan van hem meteen een reële inschatting van de mogelijkheden. Vaak is er meer mogelijk dan u denkt.

Inloopkasten op maat Breda

Hieronder ziet u een aantal door Ben Interieurbouw vervaardigde inloopkasten.

Vrijblijvende offerte

Wilt u een inloopkast op maat laten ontwerpen en bouwen? Neem dan contact op met Ben Interieurbouw uit Breda of vraag meteen vrijblijvend offerte aan.

Offerte aanvragen