ben interieurbouw

Referenties

Dit zeggen andere klanten over de meubels en de werkwijze van Ben Interieurbouw.

kledingkast op maat, kledingkast op maat breda

Wij zijn 200% tevreden over onze kast op maat.

In één woord te omschrijven:

‘ VAKMANSCHAP ‘

Anita Sambo

google_reviews website ben interieurbouw

“Wij hebben een prachtige kamer-ensuite kast op maat laten maken door Ben. Mooie aanwinst voor de woonkamer!”

Maurice van Seeters

google_reviews website ben interieurbouw
kamer en suite, kamer en suite op maat
Maatwerk kasten, ben interieurbouw, interieurbouw breda, interieurbouw

“Ben werkt keurig en heeft veel oog voor detail. Ik heb nog nooit iemand over de vloer gehad die zo netjes werkt. Chapeau!”

Hanneke Rompa

 

google_reviews website ben interieurbouw

“Ben heeft, bij ons thuis, met de nodige voorbeelden van profielen en mogelijkheden ons een duidelijk beeld geschetst hoe onze kamer en suite eruit zou komen te zien.”

“Binnen één week hadden we de offerte in huis en zijn wij samen gaan kijken bij één van zijn klanten. Nadat we daar de laatste puntjes voor onze kamer en suite hadden besproken is Ben gestart met de werkzaamheden.”

“Na een aantal weken was het dan zover, de kamer en suite kan worden geplaatst, het is dan mooi om te zien hoe de verschillende kasten, planken en deuren langzaam één geheel gaan vormen.”

Marc en Sandra

kamer en suite, kamer en suite interieurbouw
Audio & tv meubel, Zevenbergen

“Het meubel is geheel naar wens en erg mooi geworden. Met name je vakmanschap, flexibiliteit en het meedenken tijdens het ontwerpen van het meubel is zeer op prijs gesteld.”

“Dat deze gesprekken ter plekke bij ons thuis gevoerd zijn is een groot en onmisbaar voordeel. Nogmaals bedankt voor de prima service.”

Frank Wesstein

“Hartelijk dank voor het maatwerk bureau dat je geleverd hebt. Het is uitstekende kwaliteit en het ziet er prima uit, dus we zijn helemaal tevreden.”

“Je zorgvuldigheid, je degelijke aanpak en de montage aan huis zijn zeker pluspunten. Veel succes en hartelijke groet van een tevreden klant.”

Gerard dB

Kantoor-inrichting-op-maat