null

Inbouwkast op maat laten maken

Een inbouwkast is niet alleen mooi, maar met een inbouwkast maakt u ook optimaal gebruik van alle ruimte in huis. Wie wil er tenslotte niet extra ruimte om spullen op te bergen? Ben Interieurbouw uit Breda ontwerpt en maakt inbouwkasten die perfect in uw huis passen.

Inbouwkasten die alle ruimte benutten

Inbouwkasten oftewel opbergkasten passen overal en zorgen voor veel extra benutte ruimte. In een nis, onder de trap, in de kelder, in de keuken, op zolder of als afscheiding in een kamer en suite. Ben Interieurbouw zorgt er voor dat deze opbergkasten perfect bij uw interieur passen en u extra geniet van de ruimte in uw huis.

Wandmeubels op maat

Een passend wandmeubel van muur tot muur? In een nis of een hoek van uw kamer? Meubelmaker Ben maakt het voor u met heel veel plezier. Deurtjes, lades of legplanken? U zegt het maar. Een wandmeubel op maat geeft u veel extra opbergruimte, bovendien kunt u het helemaal naar wens stylen. Met boeken, servies, kunstvoorwerpen, verzamelingen of fotolijstjes bijvoorbeeld.

Passend bij uw woonstijl

Woont u modern of klassiek? Iedere woonstijl heeft zijn eigen kenmerken. Meubelmaker Ben houdt uiteraard rekening met uw wensen en vertaalt uw woonstijl in een prachtig en passend ontwerp. Alles is maatwerk én vakmanschap!

Inbouwkast op maat Breda

Hieronder ziet u een aantal door Ben Interieurbouw vervaardigde inbouwkasten.

Vrijblijvende offerte.

Wilt u weten welke ruimte in huis beter te benutten is? Neem dan contact op Ben Interieurbouw uit Breda of vraag meteen vrijblijvend offerte aan.

Offerte aanvragen