Kast op maat laten maken

Zoekt u een vakman uit de omgeving Breda die een kast op maat voor u maakt? Handgemaakt en geheel volgens uw wensen? Dan bent u bij Ben Interieurbouw uit Breda aan het juiste adres. Maatwerk tot in detail, een investering waar u veel plezier aan gaat beleven.

Alle soorten & stijlen kasten op maat

Ben Interieurbouw ontwerpt en realiseert onder meer:

Maar ook voor audio- en televisiekasten, wandkasten, keukenkasten, schuifdeurkasten of elke andere gewenste kast op maat schakelt u Ben in.

Kast op maat helemaal volgens uw wensen

Een kast op maat past altijd. Bij uw interieur, bij uw smaak en natuurlijk in de ruimte die er is. Een ongebruikte hoek of onder een schuine wand; met een kast op maat benut u alle ruimtes optimaal. Qua materiaal is alles mogelijk. Ben Interieurbouw werkt met verschillende soorten hout, mdf, met fineer en gemelamineerde plaatmaterialen. Geschilderd of in de kleur van uw keuze gespoten. Natuurlijk heeft u ook de keuze uit verschillende grepen, deuren of schuifdeuren.

Kast op maat Breda

Hieronder ziet u een aantal door Ben Interieurbouw vervaardigde kasten op maat.

Vrijblijvende offerte

Alles wat u aan maatwerk kasten kunt verzinnen, maakt Ben Interieurbouw uit Breda voor u. En weet u niet precies wat u wilt, dan denkt Ben graag met u mee. Benieuwd naar de kosten van uw ideale maatwerk kast? Neem dan contact op of vraag meteen offerte aan.

Offerte aanvragen