audio-tv-meubel-op-maat-breda

TV-meubels op maat laten maken

Vindt u het ook lastig om in uw kamer een goede plaats te vinden voor de televisie? Vaak is het zoeken naar een passend meubel. De een is te groot of te klein, de ander past niet bij uw woonstijl. Dat lost u op door een tv-meubel op maat te laten maken door Ben Interieurbouw. Zo groot of klein en zo hoog of laag als u zelf wilt.

Een audiomeubel passend in uw interieur

Naast de televisie heeft u vaak ook een stereoset. Die kunt u in hetzelfde meubel plaatsen. Zo heeft u alle apparatuur praktisch bij elkaar. Meubelmaker Ben zorgt ervoor dat het helemaal naar uw wens wordt gemaakt. Wilt u liever een apart audiomeubel? Dat kan natuurlijk ook.

U kiest materiaal en kleur

Wat wordt het? Hout, gelamineerde plaatmaterialen, mdf of fineer? En welke kleur kiest u? Alles is mogelijk. Lastig kiezen? Nee hoor. Ben geeft graag advies en laat u stalen zien van de materialen en de kleuren. Zo krijgt uw audio & tv meubel de vorm en de kleur die u mooi vindt.

Audio / tv meubel op maat

Hieronder ziet u een aantal door Ben Interieurbouw vervaardigde audio/tv meubels..

Vrijblijvende offerte

Wilt u graag uw ideale audio/tv meubel op maat met Ben Interieurbouw uit Breda bespreken? Neem dan contact op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Offerte aanvragen