Kamer en suite,kamer en suite op maat, kamer en suite modern, ensuite, kamer ensuite,

Kamer en suite volledig op maat gemaakt

Wilt u uw huis verrijken met een op maat gemaakte kamer en suite? Dan bent u bij Ben Interieurbouw uit Breda aan het goede adres. Deze vakman geeft uw wensen vorm en heeft voor ieder huis en iedere smaak een passende oplossing.

Belle Epoque, jaren ’30 of moderne kamer en suite

Ben maakt de kamer ensuite van uw dromen volledig op maat. Ook kan hij de bekende kamer en suite stijlen realiseren. Dit zijn de Belle Epoque en jaren ’30 kamer en suite. Uiteraard kan hij ook elementen uit deze stijlen verwerken in uw kamer ensuite. Of ga voor een volledige moderne uitvoering. In overleg is alles mogelijk.

Typerend voor de kamers en suite in de Belle Epoque stijl zijn de prachtige gedetailleerde profileringen. Bij de authentieke stijl past bovendien de taps toelopende hoge doorloop en schuin afgewerkte panelen. Voor de kamers en suite jaren ’30 zijn de strakke profielen en vlakke panelen kenmerkend. Bij deze stijl past bovendien een lagere doorloop en fraaie glas-in-lood-ramen.

Prijzen kamer en suite

U heeft een prachtige, op de millimeter op maat gemaakte, kamer en suite in de jaren ‘30 stijl al vanaf 11.500 euro inclusief plaatsing en btw. De vanaf-prijs voor een Belle Epoque kamer en suite is 13.500 euro. Het is een investering in uw huis en geeft jarenlang woonplezier!

Kamer en suite op maat Breda

Hieronder ziet u een aantal door Ben Interieurbouw vervaardigde kamers en suite.

Vrijblijvende offerte

Voor een maatwerk kamer en suite wilt u een goede keuze maken. Het is immers een investering voor de lange termijn. Neem contact op met Ben om uw wensen te bespreken of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Offerte aanvragen