kantoor inrichting op maat breda

Kantoorinrichting op maat

Heeft u een (klein) kantoor en zoekt u naar een passende inrichting? Met bureaus en kasten op maat benut u de ruimte optimaal. Uw kantoor krijgt een professionele uitstraling. De meubelen zijn stevig en sterk en gaan jaren mee. Ben Interieurbouw maakt het.

Een fijne plek om te werken

U brengt veel tijd door op uw werkplek. Dus is het belangrijk dat het een prettige plek is, waar u alles bij de hand heeft en klanten kunt ontvangen. Een logische indeling met voldoende bergruimte draagt daaraan bij. Een extra groot bureaublad? Vergadertafel midden in de ruimte? Afgesloten opbergmogelijkheden? Lades of planken? Ben maakt alles voor u op maat.

Ergonomische kantoormeubelen

Bij een goede kantoorinrichting moet u rekening houden met ergonomie. Dat wil zeggen dat de werkomgeving wordt aangepast aan de werknemer. Omdat Ben Interieurbouw alles precies op maat maakt, krijgt u kantoormeubelen die precies passen. Met bijvoorbeeld bureaus op de juiste hoogte en een logische indeling van het kantoor. Dat betekent minder belasting en dus minder snel lichamelijke klachten.

Kantoorinrichting op maat

Hieronder ziet u een aantal door Ben Interieurbouw vervaardigde kantoorinrichtingen.

Vrijblijvende offerte

Wilt u graag uw ideale inrichting van uw kantoor met Ben Interieurbouw uit Breda bespreken? Neem dan contact op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Offerte aanvragen